Nieuwsbrief M-Studio   Sitemap M-Studio Ga naar Engels

Binnenhuisarchitecte, ontwerp.

Binnenhuisinterieur
M Studio Binnenhuisarchitectuur vertaalt uw individuele wensen voor uw huis, kantoor of andere ruimte naar een creatief en verrassend ontwerp met de juiste sfeer en doelmatigheid. Onze visie is daarbij, dat het geheel meer moet zijn dan de som der delen. Dat we erin slagen om waarde toe te voegen, bewijst ons portfolio.

Een interieurontwerp is mogelijk van A tot Z, van ruwe schets tot complete werktekening. Altijd staan de functionaliteit en de beleving van uw ruimte voorop. Naast de contouren van het vertrek, komen het volledige interieur, inclusief de meubilering, kleuren, materialen en verlichting aan bod. M Studio ontwerpt ook individuele meubelstukken op maat.

Behalve op de particuliere markt richt M Studio Binnenhuisarchitectuur zich op inrichting van kantoorgebouwen. Wij beschikken over uitgebreide kennis van de hedendaagse dynamiek van een productieve en prettige werkomgeving. De thema's flexwerken, het Nieuwe Werken en de psychologie van productiviteit zijn bij ons dan ook in goede handen.
Architecte exterieur
M Studio ontwerpt tuinen die in elk jaargetijde spannend zijn. De tuin is voor ons meer dan een verlengstuk van het huis. Net zoals het interieur een stukje van het karakter van haar bewoners prijsgeeft, moet de tuin een volwaardige toevoeging vormen op de totale woonbeleving. Goed geplaatste terrassen, onverwachte doorkijkjes en lange zichtlijnen met een duidelijke structuur, kenmerken onze tuinontwerpen.
Architectuur
M Studio ontwerpt ruimte. Een aanbouw, een nieuwe indeling van de begane grond, een zolderruimte die verbeterd kan worden of een renovatie van de badkamer? U bent bij M Studio aan het juiste adres. Of het nu om nieuwbouw, renovatie of aanbouw gaat, altijd zal onze inbreng van rust, harmonie en symmetrie voelbaar en herkenbaar zijn.