Nieuwsbrief M-Studio   Sitemap M-Studio Ga naar Engels

madelon neefkes m studio

Madelon Neefkes en M-Studio
M Studio Binnenhuisarchitectuur is een full service ontwerpbureau, gestart in 2004. Het staat onder de bezielende leiding van Madelon Neefkes.
Madelon is van huis uit geïnteresseerd in architectuur, vormgeving, kleur en textuur. Bouwen en ontwerpen zit haar letterlijk in het bloed. Ze is geboren in de Zaanstreek en stamt af van drie generaties van bouwers.
Toch heeft Madelon pas later doelbewust gekozen voor het ontwerpvak. Eerst volgde zij een opleiding tot manager in de horeca. Vervolgens werkte zij jarenlang als internationaal recruiter. Daarna is ze de opleiding tot binnenhuisarchitect gaan volgen.

Veelzijdig talent

De opgedane werkervaring, haar passie voor kleur en interieur en haar meegekregen kennis over bouwen, vormen een unieke combinatie. Deze talentenmix maakt Madelon bij uitstek geschikt voor het invullen en ontwerpen van horeca- en kantoorprojecten. Met oog voor de omgeving, de uitstraling van het bedrijf en – zeer belangrijk – de ergonomie en productiviteit van de werknemers, creëert zij nieuwe, frisse, aantrekkelijke en verrassende inrichtingen. Op het gebied van kantoor- en projectinrichting toont Madelon veel interesse in alternatieve opties. Het zogenaamde Nieuwe Werken vraagt immers om een geheel andere benadering en een flexibelere inrichting. Flexwerken faciliteren en flexwerkers zich thuis laten voelen, vormt daarin haar grootste uitdaging.

Internationaal

Madelon woonde en werkte langdurig in de Verenigde Staten en korte tijd in België. Ze verblijft sinds een paar jaar weer in de Zaanstreek met haar partner en zoon en houdt zich vanaf 2004 exclusief bezig met het vormgeven van woon- en werkomgevingen.

Meer informatie M-Studio
Wilt u weten wat Madelon allemaal voor u kan betekenen? Klik dan door naar de mogelijkheden op het gebied van ontwerp en uitvoering van zowel interieur en exterieur, voor zowel particulieren als bedrijven.